Відкриті торги з Особливостями на закупівлю послуг «Забезпечення гарячим харчуванням (обідами) малозабезпечених підопічних, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку і отримують соціальні послуги в КУ «Білгород-Дністроському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»»


10.05.2024 10:25 27

Відкриті торги з Особливостями на закупівлю послуг «Забезпечення гарячим харчуванням (обідами) малозабезпечених підопічних, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку і отримують соціальні послуги в КУ «Білгород-Дністроському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»» код 55510000-8 «Послуги їдалень» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

Індентифікатор закупівлі https://prozorro.gov.ua/tender/ID: UA-2024-04-09-008132-a. Очікувана вартість предмета закупівлі : 198 000,00 грн. (сто дев’яносто вісім тисяч гривень 00 копійок).

ТЕХНІЧНІ (ЯКІСНІ) ВИМОГИ

код ДК 021-2015 55510000-8 «Послуги їдалень»

(забезпечення гарячим харчуванням (обідами) малозабезпечених підопічних,

які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку і отримують соціальні послуги в КУ «Білгород-Дністроському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»)

1. Місце поставки товарів або виконання робіт чи надання послуг:

Організація гарячого харчування підопічних здійснюється виключно в приміщеннях Виконавця послуг за його адресою, які знаходяться в радіусі не більше ніж 500 метрів від території міського ринку (вул. Першотравнева, 75) за разовими талонами, які видаються виключно Замовником, згідно графіку, узгодженого сторонами.

2. Кількість – 1980 гарячих обідів.

3. Строк надання послуг: до 31 грудня 2024 року.

4. Виконавець підтверджує незмінність місця надання послуг протягом дії договору.

5. Приготування гарячих обідів повинно відповідати вимогам санітарних норм та здійснюватись у виробничих приміщеннях Учасника з використанням відповідного технологічного обладнання у відповідності до технологічних карток.

6. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати примірне меню Учасника для надання послуг з забезпечення гарячими обідами малозабезпечених підопічних, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку і отримують соціальні послуги в КУ «Білгород-Дністровський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

7. Учасник повинен забезпечити утримання виробничих приміщень Учасника відповідно до вимог законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», інших чинних нормативно-правових актів України щодо організації громадського харчування (санітарний стан приміщень та обладнання, дезінсекція та дератизація тощо).

8. Процедура закупівлі проводиться на очікувану вартість.

9. Запропонована ціна за одиницю готового гарячого обіду є твердою і перегляду не підлягає.

10. У зв’язку з сезонними умовами можуть змінюватися блюда, але ціна їх повинна залишатися на рівні попередньої страви

11. Вимоги до приміщення для харчування:

- мати належні засоби для підтримання температури, необхідної для зберігання харчових продуктів, та її контролю;

- забезпечувати розміщення харчових продуктів таким чином, щоб максимально знизити ризик їх забруднення, зокрема від шкідників та гризунів;

- приміщення, повинне задовольняти загальні санітарно-гігієнічні, протипожежні і технічні вимоги до громадських приміщень, забезпечувати безпечні і комфортні умови за такими параметрами, як температура і вологість;

- дотримуватись затверджених в Україні санітарних норм, технологічного режиму виробництва продукції тощо.

12. Виконавець гарантує дотримання правил прийому продукції та сировини, які використовуються при виконанні Послуг, технології приготування страв, термінів реалізації і зберігання продукції згідно з санітарно-гігієнічними нормами і правилами для підприємств громадського харчування.

13. Виконавець дотримується:

- вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

- персонал повинен регулярно проходити медичний огляд та мати в наявності особисті медичні книжки відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.05.2001 № 559 «Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним медичним оглядам, порядку проведення цих оглядів та видачі особистих медичних книжок».

14. Учасник визначає ціни за послуги, які він пропонує надати за договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, витрати на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження та всіх інших витрат.

Відповідальність за безпеку і якість продуктів харчування та продовольчої сировини, готової продукції покладається на Учасника (у подальшому надавача послуги), що забезпечує харчування відповідно до законодавства України.

15. Учасник відповідає за одержання всіх необхідних документів, пов’язаних із поданням пропозиції, та самостійно несе всі витрати на їх отримання. Учасник самостійно несе усі витрати, пов’язані з підготовкою та поданням його тендерної пропозиції. Замовник у будь-якому випадку не є відповідальним за ці витрати, незалежно від результату проведення торгів.

Директор терцентру Любов КАПУСТІНА




Білгород-Дністровська міська рада, 2022 рік